torsdag 16 januari 2014

Kommentar på SVT Debatt

Feminister! Sluta förakta kvinnan!
Feministerna nedvärderar tyvärr kvinnorna och den kvinnliga könsrollen. Att föda och vårda egna barn har inget värde i feministernas ögon. Bara den manliga könsrollen har ett värde. För att få ett värde måste kvinnorna leva i den manliga könsrollen. Kvinnan måste tävla med mannen i manlighet. Detta är orsaken till ojämställdheten. Feministerna valde helt enkelt fel väg när kvinnan skulle jämställas.
Enda sättet att jämställa kvinnor med män är att jämställa kvinnans könsroll med mannens.
Att föda och fostra barnen, som ju växer upp till samhällets medborgare borde räknas som samhällets viktigaste arbete, åtminstone lika värdefullt som ett förvärvsarbete.
Nu räknas detta arbete som frivillig arbetslöshet, lika värdelöst som att vårda egna hundar eller katter. Det är horribelt att barnen jämställs med husdjur!
Vi måste uppvärdera kvinnans unika förmåga att ge liv. En förälder som vårdar egna barn ska räknas som arbetande med barnomsorg. Gör det, så löser vi problemet!

Likabehandlingsprincipen bör gälla även barnomsorgen i hemmen. Hemmaföräldrar bör få dagiskostnaden för det yngsta barnet som lön. Blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar