fredag 21 oktober 2011

Genusvansinnet går för långt!

 Samuel Bothen´s Blog skriver bra om denna idioti som upphöjts till "vetenskap":
Citat från bloggen: Genushysterin tar sig allt extremare former. Senast är uppmaningen att inte köpa julklappar som barnen önskar sig om de inte önskar sig rätt saker dvs pojkar önskar sig dockor och flickor önskar sig transformers. NÅgra axplock från aftonbladets artikel:
”Men det är inte bara tjejer som ska ändra sig. Det handlar lika mycket om vad vi uppmuntrar för beteende hos killar”. Våra pojkar och flickor duger alltså inte som de är utan skall pressas in i de mallar som bestämts av de allvetande genuspedagogerna.
På frågan hur man skall göra om ens dotter önskar sig dockor och ens son önskar sig bilar ges svaret ”Leksakerna styr leken, så tänk medvetet. Man kanske ska våga köpa något annat än bara det de önskar sig. Även om de inte kommer tindra på samma sätt på julafton så kanske man ger dem något i det längre perspektivet.” Slutsats: Genusideologins genomförande skall ske utan hänsyn till enskilda individers och familjers önskan. Det är samma totalitära och respektlösa syn på den enskilde människans frihet som totalitära ideologier alltid visar. Genuspedagogerna är bara den sista i raden av elitistiska maktmänniskor som anser sig ha rätten att bestämma och styra andra människors liv./ Slut citat.    
Läs även andra bloggares åsikter om , ,
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

1 kommentar: