söndag 12 juni 2011

Feminismen - en ny sorts kvinnoförnedring

Feminismen berövade oss rätten att själva bestämma vem som ska vårda och fostra våra egna barn.
Detta gjordes under täckmanteln av ”jämställdhet”. Med hjälp av detta ord har feministerna lyckats lura alla svenska politiker, så gott som.
Kvinnan skulle äntligen få valfrihet, sa man. I verkligheten blev det ett tvång att anlita dagis och sen låta skol- och socialpersonal  ersätta föräldrarna. Föräldrarna är ju de enda som det är tillåtet att hindra från att arbeta med barnens omsorg.
Feminismen är en odemokratisk rörelse som förespråkar tvång till samhällsfostran av alla barn och borta-arbete för alla föräldrar. Därför är feminismen grundorsaken till de vilsna och olyckliga barnen och de förvildade, våldsamma tonåringarna och de sjuka kvinnorna som balanserar på kollapsens brant.
Låt oss säga nej till feminismen och ja till rätten att vårda egna barn och familjer!
Vad är feministerna? Jo de är kvinnans nya förmyndare. De föraktar det kvinnliga och kvinnans roll som mor.
Jag har placerat min blogg i Norrköpingbloggkartan.se!

7 kommentarer:

  1. "Vad är feminismen? Jo de är kvinnans nya förmyndare. De föraktar det kvinnliga och kvinnans roll som mor."

    Jo... - ett ca 6000-årat förhållande som har fått en ny kostym - och dom flesta går på det ! - tyvärr tyvärr... :cry:

    SvaraRadera
  2. Håller du med mig? Det var roligt!

    SvaraRadera
  3. Va? Vem har sagt att du inte får vara hemma med dina barn? Vem har förbjudit dig från att göra det? Dagis är valfritt, som du kanske vet, och inget som någon tvingas till. Så kan du inte förklara på vilket sätt man tvingas till det?

    Tack för länken förresten. Jag undrar vad det är jag skrivit som du blivit upprörd över eller om du bara skrivit att jag "tänker fel" för att jag kallar mig feminist och du därför valt att anse mig dum i huvudet utan att föra en diskussion istället? Synd! Väldigt tråkigt sätt att gå till väga!

    SvaraRadera
  4. Ungkarlsbeskattningen även för familjeförsörjaren gör det ekonomiskt omöjligt för en av föräldrarna att vara hemma med sina barn. De som bör skulden till detta dagistvång är feministerna. Inget ont om dig personligen! :-)

    SvaraRadera
  5. Mitt i prick ! - men hur många inser det ?

    SvaraRadera
  6. Om det inte var för feminismen hade inte kvinnor haft rösträtt, vi hade levt på den tiden då kvinnor ansågs svaga och okapabla till att ta hand om sig själva. Visserligen kvarstår problemet men, feminismen vill inte ta bort "modersrollen" utan skapa det jämställt mellan könen. Ni förvränger allt och vet inte ett dyft vad ni snackar om.

    SvaraRadera
  7. "Ni förvränger allt och vet inte ett dyft vad ni snackar om."

    Terése - vad vet Du om hur som princip alla vuxna - män såväl som ej minst kvinnor - felfostrr barnen ?

    SvaraRadera